Mammatilmichelle, tispa har løpetid

God aften godtfolk, dette er Herr kritikk-Fredrik som skriver.

Ta dere tida til å lese. Lover at det er en god eventyrhistorie! Det er søndag og Arbeidernes Dag, tross alt, ingenting å gjøre.

Ja, dette virker kanskje som clickbait, men slik jeg har fått høre det av assistentene mine så er det vanlig hos den som er nevnt i tittelen. Men faktisk handler innlegget om alt som står der, så da blir det ikke clickbait! Tada!

Vel, det har seg slik at ene tispa vår (Mina, en yorkshire terrier på 1,9 kg - absolutt ikke noen veskehund på tross av dette) har løpetid. Tispe nr 2 (Molly) har fjerna hele driten, så hu slipper det der gørra. Dette blir nok gjort med Mina og etterhvert, for hu synes så synd på seg selv og har det ikke greit.

Her istad ville Mina ha kos på magen, som hun pleier å få, da stilte hun seg opp over foten min (sitter jo på pcn og skriver til bloggen min!), og jeg skal stryke med foten over magen hennes. Hun går forresten med prematurbaby-bleie på nå som løpetida er her (tips folkens, bruk bleie på bikkja når hundetante Rød er på besøk!). Anyway, jeg strøk hu på magen, og ble opphengt i bloggskrivinga, men måtte ta en titt på bikkja etter en stund. Så ser jeg jo at hu for det første har satt seg på foten min, for det andre har greid å ta av seg bleien, og jeg egentlig sitter og stryker på feil plass.. Kort historie; det var en liten rød dråpe på foten, og jeg måtte bare le. Jeg var ikke den eneste da - min bedre halvdel Iris (som ønsker å være anonym, vennligst respekter det kjære blogglesere!) gjorde også det.

Bikkja er altså frustrert og hu tenkte nok ikke helt som vanlig, for hun pleier (heldigvis) ikke å sette seg på foten min.

Her er forresten et bilde av Molly og Mina fra igår på fjelltoppen Dalsnuten (323 moh) i Sandnes (som nevnt er ikke dette veskehunder på tross av størrelsen - kommer tilbake til det i et senere innlegg hvor jeg kritiserer diverse hundeeiere). Legger også ut et bilde av meg til bloggen min (tihi, o-la-la, kjekkas!). "Pål Sine høner" anyone?! (Kommer nok til å angre på denne her, den er på kanten, men jeg har som tidligere nevnt ikke noe filter). Snedig at "ungene" mine snur ryggen til når jeg eksponerer de, samt jeg i samme slengen "spiller på sex" (noe jeg lover å ikke gjøre i framtiden, men les videre da kjære venn!). 

Det jeg skal fram til, og det som er poenget på visa over og inspirasjonen til kritikken og forslagene her, er at Mammatilmichelle har 2 (snart 3) unger, hu er 19 år og ungene har 3 forskjellige fedre. Jeg kjenner en del folk som ikke burde hatt unger, og vil komme med tips. Ikke at du nødvendigvis ikke burde hatt unger - men du er jo så ung lille venn. Regner med du elsker barna dine, og du virker som ei ålreit jente, så det er derfor kjære Fredrik kommer til unnsetning med gode råd, for det er som regel ikke for sent å gjøre kloke valg - som folk ofte tror. Å hoppe av i svingen (nå snakker vi altså om valgene man tar, griser altså!) kan være lurt.

Vel, for det første synes jeg ikke du fortjener så mye kritikk annet enn at du overeksponerer ungene dine, det kan være de vokser opp og finner ut at de ikke likte å bli "brukt", men da er det jo for sent (unga mine snur ryggen til de.. og de er ikke mennesker, smarte jævler de her). Se for deg om ungene dine blir som ungene mine over - ville det ha vært gøy tror du? 

Uansett, jeg synes faktisk du burde velge deg bedre menn (som kan å bruke prevensjon og som unngår leke med babymixen for å prøve å lage eggedosis når eggene dine ramler ned en gang i måneden), og du burde prøve å unngå kontakt med menn når løpetida er og nettopp har vært der. Du bør også bruke prevensjon, jeg foreslår P-pillen, husk å ta den ved rett tidspunkt og en gang til dagen - sukkerpillene anbefaler jeg også å ta for å ikke havne ut av rutinen. Sukkerpillene smaker dessverre ikke godteri, jeg har smakt, så det var litt skuffende. Men jeg regner med det ikke er ufrivillig at du ville ha de ungene, derav tipset mitt. Protect yourself kids!

For det andre så synes jeg det er dumt at du bruker clickbait og spiller på sex, noe som jeg ikke synes er kult mtp. temaet til bloggen din. Temaet er vel mammablogg, og vel, hadde mammaen min lagt ut noe sånn så hadde jeg skjemtes (oops - unga mine får skjemmes i vei av meg, jauda). Kanskje noe å tenke på?

Ser du la ut bilde av deg selv halvnaken her istad med stor fokus på stumpen din (I prefer bigger butts), på samme innlegg som du legger ut bilde av ungen din. Blir akkurat likt om kompisen min Pappahjerte legger ut bilde av ungene sine mens han står på alle fire og strutter med baken sin i tettsittende bokser og kameraet er vinkla mer eller mindre i sprekka - sjøstjerna - eller det tredje øyet hvis du vil. Tar igjen Pappahjerte på blogghaugen om noen dager forresten, bare vent å se mister! Og værsågod med gratis PR fra meg, jeg er faktisk ganske grei. Klem.

Eller som meg over da, hehehe. Det er ikke særlig kult altså. Uansett, det er jo og mye av grunnen til all kritikken du får (husk, det her er ikke negativ kritikk - men konstruktiv kritikk derimot, jeg bryr meg om alle jeg, og føler du trenger litt hjelp fra meg).

Mitt tips til deg kjære venn er at du begynner med titler som faktisk handler om det som du skriver om, har på stavekontroll (Grammatikk-Fredrik kan sikkert rettskrive for deg hvis du spør han pent - husk, høflighet synes han er viktig) og rett og slett slutter med usmakelige bilder hvor du også har med ungene dine. For all del, ha en sexfokusert blogg, men da synes jeg du kan kalle deg noe annet enn Mammatilmichelle samt slutte å ha med kids på bilder, og heller kalle deg.. Sexmamma. Ohmama. MilfensomhørtepåEventyrFredrik (ikke at jeg synes du er milf da, hehe, ikke vondt ment - men ikke min type).

Så er det opp til deg om du vil høre på meg (det synes jeg, siden du fikk gratis PR fra en up-and-coming toppblogger), eller om du vil være som alle andre, så kan jeg komme tilbake om noen år og si "I..told..you..so" <- noe jeg ikke liker sånn egentlig.

Uansett kjære søte snille deg, synes det er flott at du hvertfall tjener penger for ungene dine, det skal du ha! Du virker jo ganske snill og grei, men tror du kanskje har gjort litt dumme valg - men husk, det er aldri for sent å snu. Lover deg det! Stå på videre, men tenk gjerne litt igjennom hva du legger ut (kanskje jeg og bør det - mamma kjefter nok på meg i morgen, samt de gale søskenbarna mine, men men!). Her går man all-in for bloggen, for nå er vi meeed, sammen for liveeet. 

Og helt til slutt; jeg setter stor respekt til deg som har to unger (+ en på vei) og driver en toppblogg. Jeg er dritsliten i hodet av innlegget her jeg og må legge meg ned. Creds til deg missy! Og hvis jeg oppfattes som slem av noen så får det bare være, les litt mellom linjene og tenk hvis alle kunne hørt på EventyrFredrik. God natt <333

Bli med på neste episode hos EventyrFredrik...........

Until then, følg meg på SNAP: BloggFredrik (der kan du hilse på Dr. F og hanen, kykelikyyy. . . Fredrik Potter gjør også et innslag, m.fl.)

..Gap opp, så skal jeg ta en titt på hjernebarken din..


..Hanen hilser.. Kykkelikyyy!
 

#EventyrFredrik #FredrikPåNyeEventyr #BloggernepåTV2next #KronprinsFredrik #JegErGladiDereAlleSammen #XoXo #Klem #Fredrik #Mammatilmichelle #kritikk #tips #spillepåsex #utsetteungene #Kykelikyyy #Stayinschool #BrukPrevensjon #Up-and-coming-toppblogger #PappaHjerte #GratisPR #hasjtagg #LyttOgLær #Kykelikyyy #HanenGaler #PålSineHøner #DoktorFredrik

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EventyrFredrik

EventyrFredrik

25, Trondheim

Kul. Stilfull. Moteglad. Matvrak. Usedvanlig. Freeedrik! Og Kilo. Og gjengen. Voivoi, bli med på eventyret.

Kategorier

Arkiv

hits