ISABELL og PIERRE - BITCHES?!

Aldersgrense 16-18+ (tar ikke ansvar om barn/sarte sjeler/eldre med hjerteproblemer leser eller ser bilder her);

GUTEN MORGEN! Eller "tjenare" som jeg hadde sagt til Svenske Pierre, han fra Paradise Hotel. KritikkFredrik og GaleFredrik her.. Heheh. Smeller den her rett i trynet på deg kjære leser, ikke få kaffen i halsen da - du ble advart om aldersgrense og alt slikt. Nå forstår du vel hva jeg snakker om når jeg sier "#kykkelikyyy" og "#hanen #galer" (slutt å tro det handler om den greia bak hanen, din gris... så dum er jeg ikke - vet ikke om Pierre og Bella har delt sånt, men under gjør vi noe andre rare greier mens de var på besøk... Tur, vi gikk tur. Perverse godtfolk.);(BILDECREDIT; SKJERMDUMP FRA: sraad.blogg.no - med Isabell og Pierre fra pierrelouis.blogg.no )


GaleFredrik... altså, har det klikka for deg? Huffameg så baaarnslig.. Han angrer nok på den der når han vokser opp - om den mongoen (har jo en form for autisme) en dag gjør det. Bur han inne, kast nøkkelen og hold han i et hull langt under bakken sier nå jeg.

Bildet over er fra når kjæresteparet var på virtuelt besøk i eventyrlandet i hodet mitt (magisk egenskap til å skape en sånn verden - #asperger <3), og vi gikk TUR som nevnt med bitchene våre (Mina og Molly <3 ). Her er forresten Mina, hun elsker kyss, akkurat slik Isabell gjør fra Pierre;

Idag skal det altså handle om disse to fantastiske menneskedyra og det virtuelle besøket jeg hadde av de, samt hva jeg fikk vite. Vel, har seg sånn at ei har mer silikon i kroppen enn Pamela Anderson fra Baywatch, og en er glad i å dekke kroppen med tattoveringer av diamanter osv. 

Vettu meg hva, jeg starter med å gi ETT svært råd til deg Isabell for jeg hørte rykter om at du har silikon i en ny plass. Ruffen, stumpen - rumpa di. Bestill time hos DoktorFredrik ved et annet tidspunkt for checkup og eventuell fjerning.(Gap opp så skal jeg fjerne silikonet fra rumpen din - før den eksploderer.. <3 P.S. Ikke på noen måte sertifisert lege - dont sue me! Ikkje saksøk mej!)

Deler opp denne i to jeg, men slapp av kjære venn - jeg kommer tilbake med mer (eller mindre? du får vente og se) syke greier om noen tiper.. Kanskje prøver jeg å få fram et poeng her hvis folk gidder å lese mellom linjene (eller mener jeg får med helheten?), det er ikke bare flås skjønner du.. Les helheten så skjønner du greia. Slutt å kall meg flåsekopp, ja jeg tøyser og tuller, men har alltid et poeng - og gode (S)råd (hehe).

I neste episode skal jeg fortsette med rådene mine, og fortelle hvorfor jeg blir provosert av rumpa til "Sraad" Isabell, noen må jo reagere og ta ansvar. Det er tross alt uskyldige barn på internett som ser opp til plastisk operasjon-eksperimentering. :( Tenker bare på stakkars onkelbarna mine jeg (vi skal i Kristiansand dyrepark med noen av de om ikke lenge! Følg med <3 Ingen bilder av ungene selvsagt, null eksponering her).. Og selvsagt vesle Michelle - den jenta er jaggu skjønn! Håper bare mamman hennes hører på meg i det tidligere innlegget mitt på bloggen.. Ja, jeg bryr meg om alt og alle - er derfor jeg kommer med råd.

XoXo, klem og kyss

EventyrFredrik

Se hva som skjer..... DEL TO SNART... Bli med å ta over sosiale media med meg du også! Veien til kongeriket er ikke langt unna! Jeg er her for å rydde opp i BloggNorge og komme med gode råd og poeng - dog kanskje på en spinnvill, komisk og syk måte som anses som tull. Men sånn er det med den saken. Dette eksperimentet tar av!

Følg meg på INSTA; @eventyrfredrik

SNAP MYSTORY; BloggFredrik

(KLIKK HER FOR DEL 2 <-)

( #pierre #louis #isabelle #backapierre #bella #paradise #paradisehotel #sraad #provosert #kritikk #reaksjon #rumpe #toppblogger #rosablogger #kjendis #rampelys #silikon #trening #tattovering #operasjon #michelle #eventyr #kroppsfokus #kropp )

6 kommentarer

Mia 24.

04.05.2016 kl.09:26

Haha lo godt av dette. Utrolig morsomt :)

EventyrFredrik

04.05.2016 kl.11:08

Mia 24.: Bare hyggelig Mia - du får ha en fortsatt flott dag videre da kjære trofaste følger :) husk å les del 2 også.
Klemz

René Kongsvoll

04.05.2016 kl.17:36

Det er for mye alvor i denne spøken. De du gjør narr av finnes (dessverre).

EventyrFredrik

04.05.2016 kl.18:19

@René Kongsvoll: Takk for kommentar kompis! Skal vi se, nå skjønner jeg ikke helt hva du mener, for det du sier kan bety så mangt.
Men for mye alvor? Hva mener du, er det galt? For selvfølgelig er det jo mye alvor. Det er jo hele poenget med det jeg skriver. :) Hadde jeg KUN spøkt hadde jo det hele vært kjedelig..
Men skal jo fram til et poeng i hvert innlegg, og i samme slengen komme med råd - enten det handler om kjærlighetsparet her eller mammatilmichelle eller mer til.
Gjør "narr av" Pierre og Isabell - men jeg gjør jo ikke narr av noen andre. Ikke glem at jeg stiller opp her halvnaken med en hane som "truse" (kykkelikyyy lzm) - gjør vel mye mer narr av meg selv enn de jeg nevner, var hu selv som la ut bilde av seg selv med hundeører osv på bloggen sin. Men spørs hvordan du ser på det.
Det får være hver enkeltperson sitt valg om man vil stappe silikon over hele kroppen, men blir kvalm av det hele, tenker på hvor mange følgere vedkommende har.
Derfor kom jeg med kritikk av VEDKOMMENDE - samt gode råd, og forslag til andre som kanskje av en eller annen grunn vurderer det samme - å jukse istedet for å legge litt arbeid i det.
Greia er jo at man trenger ikke å stappe silikon i rumpa for å få ei "fin" sprettrumpe. Faktisk er det på grensa til farlig. De som tar silikon i pupper og slikt kan jeg kanskje til nød forstå - men innlegget handla ikke om de av en god grunn. Hvert sitt valg uansett.

Skjønner ikke om dette er kritikk eller ikke, kan oppfattes på flere måter - når du sier jeg gjør narr av noen for deretter å si at de finnes DESSVERRE. Gjerne utdyp - er du enig her, eller er du uenig?
Ellers takk for kommentar, håper det var et fint eventyr, og følg med videre.

Peace and luv
EventyrFredrik

René Kongsvoll

04.05.2016 kl.18:25

Det er honnør for at du tørr å benytte egen person til å tulle med folk som fortjener å bli tullet med, og i mindre grad fortjener å få mer oppmerksomhet enn den nødvendige fra barnevern og bekymrede naboer. Dessverre er e kommentar til høyere makters valg om å la de ovennevnte eksistere.

EventyrFredrik

04.05.2016 kl.18:27

René Kongsvoll: Må selvsagt benytte egen person - ellers hadde jeg jo vært et anonymt nett-troll. :) Tenker på det her som et eventyr, derav navnet mitt. Alt er fantasi (bare ekte på en måte) - se på det som et dataspill.

Ha en fin kveld videre kompis!

Skriv en ny kommentar

EventyrFredrik

EventyrFredrik

25, Trondheim

Kul. Stilfull. Moteglad. Matvrak. Usedvanlig. Freeedrik! Og Kilo. Og gjengen. Voivoi, bli med på eventyret.

Kategorier

Arkiv

hits