ISABELL+PIERRE- flysex:S

DEL 2... AV PIERRE OG ISABELL EVENTYRET.. Husk å les del 1 også!

ALDERSGRENSE: 16-18+!! DU ER IGJEN ADVART FØR DU SCROLLER NED. JEG TAR IKKE ANSVAR HVIS LUNSJEN BLIR STUCK I HALSEN!

Del 1 her <- klikk!!

 

(BILDECREDIT; SKJERMDUMP FRA: sraad.blogg.no - med Isabell og Pierre fra pierrelouis.blogg.no )

Over ser dere et lite bilde fra når jeg hadde besøk av de to skjønne menneskene i eventyrlandet mitt, og vi gikk tur. TUR. Slapp av, er ikke noe annet jeg mener. Du kan gjøre som Isabell i bildet da, høre på meg.. Obey me! Håper bare hu gjør det i virkeligheten og.

Du skjønner det, de greiene bak på Isabell KAN eksplodere. Og det er jo ikke ekte, er jo falskt. Men frykt ikke - rådet mitt er soleklart og superlett - for å få ei fin rumpe må man jobbe for den, ikke pælme litt stasj inn i den på operasjonsbordet.

Kjenner også jeg som er glad i knebøy og markløft blir PROVOSERT her altså, huttemegtu!!! ER DERE IKKE ENIGE JENTER OG GUTTER I DET NORSKE LAND? JUKS! FARLIG! Her jobber man seg ihjel også ser man noen hopper over noen nivå (juksekoder ekke kult) og kommer seg til siste nivå (sprettrumpe) uten noe arbeid.


(Benytter anledningen til å minne dere på å drikke vann, her er jeg som dere ser helt "normal" og ikke gal, har som nevnt flere personligheter / alter-egoer.. Bare gjør som Kilo - Kilo er en kul papegøye - drikk vann. P.s. Kilo kan du hilse på andre steder og, feks instaen og mystoryen min)

JAVEL - Slutt å tro at det Isabell gjør er lurt, og ikke bry dere om Pierre som backer hu ( #backapierre ?) - hør på meg dere.. Jeg ska hjelpe dere på vei jeg.. Er det rumpe dere vil ha så fortell meg det under og jeg kan komme med noen tips - selv om jeg ikke har den største rævva selv, men finere rumpe enn mange kvinner har jeg jo ( /liker jeg å tenke). Oh babey.

Klikk deg inn på linken under (blogginnlegg fra igår), og følg mine råd til oppvarming og aktivering av rævva di - vet at Isabell gikk treningslinja og hevdet at hun ikke klarte å bygge rumpemuskler med knebøy og markløft (noe som hadde vært BULLSHIT om hu faktisk hadde prøvd og gjort det skikkelig) - for kanskje det var fordi hun ikke varma opp skikkelig og dermed ikke klarte å aktivere den? Klarer du å aktivere skinka di nå forresten når det er gele i den?

Prøv det jeg skriver i innlegget alle sammen, og gi meg en lyd om hvordan det går.. Kanskje kan det være at jeg kommer med oppfølgingsinnlegg om diverse rumpetrening, tøying og lignende.. Hvis det er interesse da fra mine trofaste undersåtter. Tihi <3

Rumpe del 1 - Trykk her <-

(Linken over er del 1 av rumpeaktivering/oppvarming til knebøy/markløft - TO deler til den husk - del to har GIVEAWAY)


(Giveaway i et annet blogginnlegg, del to av rumpeaktivering/oppvarming - dvs foamrollern gies bort til en heldig vinner, jeg er dessverre taken, watch that ring on my finger gurl. Poserer lumberjack style som Arnold i Commando <3)

Rumpe del to med giveaway <- trykk her

Ellers liker jeg tattoveringene til Pierre - han er en sånn klassisk badboy som smelter jentene (og guttene??) og trolig gir de vann i trusa. Jeg er også glad i diamanter forresten. Merker at vi er like, jeg sliter også med random bonere (tilfeldig ereksjon) når jeg er nære min fru, men blogger dog ikke om det (anbefales ikke, just a tip). Prøv kaldt vann neste gang (dassen på flyet funker) - jadda, enda et råd fra meg, værsågod..

En superheftig mulighet er der på flyet hvis Bella blir med deg på dassen og - become a part of the mile high club!;) ;) Thats right - ha sex på flyet. FLYSEX. Det hadde garantert skaffa flere seere til sidene deres - men kanskje er dere medlem allerede? Tommel opp isåfall, våghalser. Gratis rådene og tips and tricks (tips and tics for oss med tourettes <3) spyttes ut her, jeg sier jo det.. HØR MIN TALE MENNSKEDYR, MINE ORD ER DERES VISDOM!


(Listen to this hairy fella - som får skjegget rensa av den grønne kråka si.. Herregud.)

Må forresten si at dere er et voldsomt søtt par, kanskje vi kan ta en kopp te i virkeligheten en dag og en prat? Trener du forresten Pierre? Jeg kunne tenkt meg å vært personlig trener for den eksotiske skjønnheten Isabell en dag jeg (gratis fordi jeg bryr meg om dere <3 ) - det kunne vært gøy med et nytt besøk. :)

Ellers vil jeg faktisk skryte litt av dere, for dere er ikke sauer. Dere er ulver - bein i nesa har dere, spesielt Isabell (hinter ikke om operasjoner nå, jeeez, slapp av.. Du har jo fin nese). Fantastisk at du  tør å dele alle tinga du deler, at du ikke bryr deg om konsekvenser og tar livet som det faller deg. Isabell as, du er lurere enn de fleste antar, men noen småfeil har du - jeg har gitt deg råd her nå ihvertfall.

P.S. Vi er tydeligvis rike her i huset også, for vi har og vært i Thailand på luksushotell (luksus-suite <3 ) i over 3 uker, selv om det ikke var så mange hundrelappene for natta. Dæven for et flott land, vi rike har det flott, spiser masse og koser oss godt! Tihi <3 Handler om å spare vettu, så blir man "rik". Flybilletten var det som kosta forresten..

(IKKE neddopa - jeg bryr meg om dyr! Vi tipsa også parken som kjøper mat osv til de.. Så vet dere det. Jeg bryr meg!)

Bevis på Thailandbesøket - tror ikke jeg får klappe en slik pus i Norge. Fortell meg gjerne hvis du vet hvor jeg kan gjøre det forøvrig. Fyfaen for et kjekt smil da, storkjefta han der (hoho) og kan jeg virkelig være skikkelig og normal innimellom? Tydeligvis - husk, jeg har mange personligheter (alter-egoer) og styrer de alt ettersom. Tror du dama mi hadde holdt ut hvis jeg var gal 24/7? Holder med den ene og andre timen om dagen når jeg skriver blogg. Der ser dere også hvor barnevennlig jeg kan være - her gir jeg flaske. Så ja, jeg er seriøs når jeg sier at jeg er glad i barn og er onkel til mange (5-6? husker ikke).

TIGERGUTT - GUL OG SVART, HAN ER SÅ RÅÅÅ, SÅ RÅÅÅ, DØDSRÅ DØDSRÅÅÅ, OG JEG ER REEEDD!

P.s. følg gjerne isabell og pierre på instagram og blogg.no ( pierrelouis.blogg.no sraad.blogg.no @pierree.louis @isabellsraad ) - jepp, jeg er så grei at jeg gir gratis PR, ikke sponsa av de.. Men digger de to faktisk, håper vi får se rumpetreningsvideo med Isabell soon. Og håper virkelig ikke den sprekker :( Skulle så gjerne ønske at folk lytta på meg - hu er advart.. :'( 

Følg med videre, og som vår kjære favorittkanal TV2 sier (de som har bloggerne og fine talkshow, vettu - Else, Dorthe, Thomas & Harald, Tusvik & Tønne og ikke minst kompisen min Otto Jespersen m.fl.)... Sååå - se hva som skjer...Ja, det er faktisk (kanskje) meg - eller, spørs hvem som spør. Kanskje vært kjendis før i et minutt eller (TV)2 - men trakk meg isåfall av sosiale grunner. Savnet muligens rampelyset og glamourlivet riktignok.. Hehe, kodesnakking.

Bli med videre på mitt eventyr for å ta over BloggNorge og Sosiale Media! Kongen av kongeriket skal krones, og det på en trone av gull!!!

INSTA; @eventyrfredrik

SNAP MYSTORY; BloggFredrik

( #pierre #louis #isabell #backapierre #bella #paradise #paradisehotel #sraad #provosert #kritikk #reaksjon #rumpe #toppblogger #rosablogger #kjendis #rampelys #silikon #trening #tattovering #operasjon #michelle #eventyr #kroppsfokus #kropp #thailand #fly #sex #papegøye #giveaway #styrketrening #milehigh #club #forslag #råd #treningsutstyr #foamroller )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EventyrFredrik

EventyrFredrik

25, Trondheim

Kul. Stilfull. Moteglad. Matvrak. Usedvanlig. Freeedrik! Og Kilo. Og gjengen. Voivoi, bli med på eventyret.

Kategorier

Arkiv

hits